Ganza | Дата: Четвер, 15.01.2009, 10:40 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Було б не логічно, цю категорію, розпочати не обяснивши що таке інтернет гроші. Якщо ви тількино розпочали свій довгий і тернистий шлях інтернетом і хочите з повна користуватися усіма його можливостями, то ви аж ніяк не можите обійти мимо цю статтю. Розпочну я з того, що в глобальній мережі існує багато розрахункових систем однією з них являється WebMoney. З їх допомогою можна: купувати цифрові товари (скреч картки поповнення рахунку, цифрові книги, номери аськи), оплачувати різного типу послуги та інтернет, реєструвати домени та ще багато іншого. Оскільки даний блог розрахований лише на українську та російську аудиторії, то мова йтиме про систему розрахунків інтернет грошей WebMoney. Більше ви можите дізнатися про неї на офіційному сайті - WebMoney.ru . Але я розповім вам про головне… Отже, як почати нею користуватися? Для початку потрібно зареєструватися на офіційному сайті який вже був вказаний вище. Заходимо на сайт, натискаємо відповідну ссилку, заповняємо реєстраційну форму. Тепер потрібно завантажити сам електронний гаманець, система сама вам це запропонує. Після цього встановлюємо його у себе на кампу і користуємось наздоровя. Як я вже казав - за більш детальною інформацією звертаємось на офіційний сайт. А, от, як вже отримати ці інтернет гроші я буду розповідати вам у інших статтях. Успіхів вам!
У-хахаха
|
|
| |
Gangsta | Дата: Неділя, 18.01.2009, 02:49 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Модератори
Статус: Offline
| користувачі, не залишайте на рахунку WebMoney великі суми, оскільки з кожним днем збільшуються випадки взлому рахунків WebMoney!
ненавижу "звёзд" империи-лэйбл)))
|
|
| |